Ajankohtaista

Huoltopalveluja ympäri vuorokauden nyt myös Seinäjoella

Julkaistu: keskiviikko 18. tammikuuta 2017 - 08:42

Raskoneen Yölinja ­tarjoaa huoltopalveluja ympäri ­vuorokauden.

Tuo esimerkiksi ajoneuvo päivän ­päätteeksi huoltoon, ja voit noutaa sen huollettuna seuraavana aamuna. Huoltopalveluita ympäri vuorokauden.

Soita ja kysy lisää.

Ari Sihvonen: “Yölinja on enemmän kuin tervetullut palvelu!”

“Ei ole huonoa sanottavaa tästä ollenkaan. Todella positiivisia kokemuksia.”Sihvari on käyttänyt Raskoneen Yölinjan palveluita nyt noin vuoden ajan sekä Vantaalla että Kouvolassa. Ari kertoo olevansa tyytyväinen uuteen palveluun. Yölinjan mekaanikot ovat saaneet sovitut huollot ja korjaukset tehtyä yön aikana.

- Meillä on hyviä kokemuksia. Illalla on ilmoitettu, jos jotain ei pystytä tekemään, mutta kaikki sovitut asiat on tehty. Auto on ollut aamulla työkunnossa ja on päästy normaalissa rytmissä töihin.

Uusi, joustava huolto- ja korjauspalvelu on helpottanut Sihvarin arkea. Autot ovat jatkuvasti tuottavassa työssä ja huoltojen aiheuttamat työjärjestelymuutokset ovat vähentyneet.

- Isoin hyöty on se, että auton ei tarvitse olla päivällä pois töistä. Myös työjärjestelymuutokset ovat vähentyneet, kun ei ole tarvinnut miettiä, miten töitä tehdään, jos ei ole autoja. Meillä on pakko olla tietty määrä autoja ajossa aina.

- Raskoneella on osaavaa henkilökuntaa ja kaikki toimii. Siellä on ihmiset oikeasti muutakin kuin töissä. Siellä ollaan asiakasta varten, Ari kiittelee lopuksi.

« Takaisin Kaikki uutiset »