"Auramaa-yhtiöt luottaa Raskoneen palveluun"

Raskone huoltaa muun muassa Auramaan perävaunut.

Auramaa-yhtiöiden ja Raskoneen yhteistyö alkoi syksyllä 2015. Yhteistyö aloitettiin pilottikokeiluna Kouvolan toimipisteellä. Pilotti sujui hyvin ja yhteistyö jatkuu valtakunnallisesti.

Auramaa-yhtiöt on vuonna 1929 alkunsa saanut kuljetusalan konserni, joka työllistää tällä hetkellä yli 500 työntekijää 13 eri paikkakunnalla. Yrityksen kalusto kattaa 250 ajoneuvoyhdistelmää.

Auramaa ja Raskone aloittivat syksyllä 2015 pilottikokeilun Kouvolassa. Kokeilussa alusta asti mukana ollut ajoesimies Arto Teräväinen on ollut yhteistyöhön tyytyväinen. Yhteistyötä on jo laajennettu myös muualle Suomeen.

- Pilotti meni todella hyvin. Kymmenen pistettä niin palvelusta kuin työn laadustakin. Kouvolassa käytetään Raskonetta, ja jonkin verran on myös muualla päin Suomea otettu palveluita käyttöön.

- Raskone on meidän tavoin valtakunnallinen yritys. Yhteistyön avulla voidaan käyttää saman huoltoliikkeen palveluitaan ympäri Suomen, Arto kiteyttää.

Yölinjan avulla tavarat eivät jää tienvarteen öisin

Raskone vastaa Auramaan perävaunujen huollosta ja tarjoaa hätätilanteissa apua Yölinjan kautta myös tienpäälle. Arto kiittää Raskoneen palvelualttiutta, sekä joustoa, jota Yölinja-palvelu on pystynyt tarjoamaan.

- Pari kertaa viikossa käytetään Raskoneen palveluita. He huoltavat esimerkiksi kaikki meidän perävaunut. Huoltokutsu tulee sähköpostiin aina, kun tietty aika on kulunut edellisestä huollosta.

- Viime talvena jäi muutaman kerran auto jonnekin ja aina saatiin apua. Raskone tuli huoltoautolla paikalle ja laittoi auton kuntoon siellä. Autot pysyvät yölläkin liikkeessä, eivätkä tavarat jää maantielle.

- Kyllä uskallan suositella Raskonetta ja Yölinjaa, Arto toteaa lopuksi.