Raskoneen yöhuollot ovat silkkaa säästöä Kuljetuspalvelu Jazille


Kuljetusyrittäjän rahat valuvat hukkaan, jos kalusto seisoo korjaamon pihalla, kun sen pitäisi olla ajossa. Kuljetuspalvelu Jazin toimitusjohtaja Jani Zitting sanoo, että Raskoneen Yölinja-huollot säästävä rahan lisäksi myös aikaa.

Jani Zittingin johtama Kuljetuspalvelu Jazi on kurvaillut Jyväskylän seudulla vuodesta 2013. Yrityksellä on viisi omaa autoa ja kuudes on yhteinen toisen kuljetusyrityksen kanssa. Kuljetukset hoidetaan Mercedes Benz - ja Volkswagen-merkkisillä pienkuorma-autoilla sekä pakettiautoilla.

– Kuljetamme pääasiassa kevyttä kappaletavaraa. Esimerkiksi monet paikalliset yritykset ovat asiakkaitamme, kertoo Zitting.
Yö- ja lauantaihuollot sopivat parhaiten

Kuljetuspalvelu Jazi on huollattanut kalustonsa Raskoneella pari viime vuotta.

– Yö- ja lauantaihuollot sopivat meille todella hyvin. Normaalit öljynvaihdot saa aina mahdutettua johonkin väliin, mutta esimerkiksi jarruremontin vuoksi ei pysty autoja päiväsaikaan pysäyttämään, Zitting sanoo.

– Se on aika kova säästö, kun emme tarvitse vara-autoa päivän ajaksi.

Kerran Zitting oli noutamassa autoa teippauksesta kello 23. Yllättäen auto alkoi temppuilla ja kotimatka muuttui nilkutukseksi. Silloin muistui mieleen, että Raskone huoltaa myös yöaikaan.

– Aamulla auto oli jälleen ajossa. Ei siihen aikaan olisi saanut järjestettyä vara-autoa seuraavaksi aamuksi, Zitting kertoo.

– Jos auton on pitänyt olla huollon jälkeen ajossa aamuseitsemältä, se on ollut silloin valmiina joka kerta. Yleensä auto on ollut pihalla käynnissä ja lämpimänä, kun kuljettaja on mennyt sitä hakemaan, Zitting hymyilee.Raskone ottaa asiakkaan tarpeet huomioon

Zitting kertoo mieltyneensä Raskoneen toiminnassa sekä hinta-laatusuhteeseen että palvelun tasoon.

– Siellä mietitään asioita myös asiakkaan kannalta. Esimerkiksi jarruosat kuluvat ammattiajossa nopeasti. Silloin ei välttämättä kannata laittaa kalleinta mutta ei myöskään halvinta osaa. Raskoneella kerrotaan, millaiset osat sopivat parhaiten meidän käyttöömme, Zitting sanoo.

– On sellainen olo, ettemme ole maksaneet turhasta.

Zittingin elämää helpottaa se, että hän voi huollattaa sekä Mersut että Volkkarit saman katon alla.

– Täytyy nostaa hattua, että heillä töissä ammattilaisia jokaiselle merkille.


Zitting sanoo, että hänellä on kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kuva Raskoneen toiminnasta.

–He ovat ovat onnistuneet yllättämään meidät oikeastaan joka kerta, Jani Zitting kiittelee.

– Olemme ihmetelleet, miksi muutkin eivät käyttäisi autojaan huollossa Raskoneella. Meillä ei ole mitään negatiivista sanottavaa yrityksestä. Se on täyden palvelun talo, Jani Zitting kiittelee.

Tutustu pakettiautohuoltoomme